Bediening van graafmachines

Mobiele graafmachine

Rupsgraafmachine

E-excavator EZ17e

Leer hoe u onze Wacker Neuson-graafmachines – zowel de mobiele graafmachines als de rupsgraafmachines – veilig en efficiënt bedient. Uit onze instructievideo haalt u de expertise die u nodig hebt om optimaal te werken met deze krachtige machines.

Onze mobiele graafmachines en rupsgraafmachines zijn ontworpen om het de gebruiker gemakkelijker te maken en tegelijkertijd maximale prestaties te leveren. Met een correcte bediening van Wacker Neuson-graafmachines bespaart u niet alleen tijd en middelen, maar optimaliseert u tegelijkertijd ook de veiligheid op de bouwplaats.

Kijk onze video's om de Wacker Neuson-graafmachines correct te bedienen en uw bouwproject naar een hoger niveau te tillen.

De informatie in deze video's is niet definitief en volledig, maar geeft slechts een beknopt overzicht van de basale bedieningsfuncties. De video's dienen niet ter vervanging van de gebruiksaanwijzing en de veiligheids- en gevareninstructies. Lees daarom altijd met de machine meegeleverde documentatie en neem aan de plaatselijk geldende voorschriften in acht.