Elektrische bouwmachines: Onze Zero Emission-oplossingen

In veel bouwsituaties loont het om elektrische bouwmachines en bouwapparaten in te zetten. Bijvoorbeeld als u in de binnenstad moet werken. Wacker Neuson maakt de omschakeling, de "switch", naar e-machines gemakkelijk voor u: ons Zero Emission-portfolio omvat alles van accutrilstampers tot elektrische wielladers. Daarmee maken we nu al een volledig emissievrije bouwplaats mogelijk - zonder te hoeven inleveren op vermogen! Overtuig uzelf van ons Zero Emission-assortiment.

Een medewerker van Wacker Neuson zit aan een bureau en laat een klant iets zien op de tablet.

Financiering

Of u nu koopt, huurt of leaset: Wacker Neuson producten zijn de moeite waard. Wij stellen graag een persoonlijke offerte op voor u.

Meer informatie

Wij bieden u een volledig zero emission ecosysteem

Als pionier op het gebied van bouwapparaten met accu's breidt Wacker Neuson zijn portfolio sinds 2013 gestaag uit en houdt het niet op bij de ontwikkeling van bouwapparaten en -machines. Met het zero-emissie aanbod werkt Wacker Neuson eraan om het hele ecosysteem voor u te bedienen: van laadinfrastructuur via diensten, financieringsoplossingen en verschillende gebruiksmodellen tot en met de levenscyclusanalyse van de accu.

Downloads

Brochure Compacte en mobiele graafmachines 6 tot 15 ton

Brochure Verreikers Stapelhoogte tot 6 m

Brochure Wieldumper en Dual View-dumper