De eenvoudige bediening van de machines en apparaten van Wacker Neuson

In onze instructievideo's leggen we de werking van onze machines gedetailleerd uit. We geven onder andere antwoord op vragen als "Welke instellingen passen bij mijn vereisten?", "Welke schakelaar heeft welke functie?" en "Waar moet een gebruiker eigenlijk op letten qua veiligheid?".

Hier vindt u informatieve video's over de bediening van de volgende Wacker Neuson-machines:

De eenvoudige bediening van Wacker Neuson-bouwmachines is cruciaal voor een soepel verloop van bouwprojecten. Wij hechten er veel waarde aan dat onze machines niet alleen krachtig, maar ook eenvoudig en intuïtief te bedienen zijn.

Dankzij innovatieve technologieën leren gebruikers snel hoe zij Wacker Neuson-machines effectief kunnen gebruiken. Onze machines zijn ook zo ontworpen dat deze comfortabel te bedienen zijn, zelfs tijdens lange werkperiodes. Ergonomisch ontworpen stoelen en bedieningselementen verminderen bijvoorbeeld de vermoeidheid van de gebruiker. Ook zorgt dit ervoor dat hij zich volledig op zijn taken kan concentreren.

De informatie in deze video's is niet definitief en volledig, maar geeft slechts een beknopt overzicht van de basale bedieningsfuncties. De video's dienen niet ter vervanging van de gebruiksaanwijzing en de veiligheids- en gevareninstructies. Lees daarom altijd met de machine meegeleverde documentatie en neem aan de plaatselijk geldende voorschriften in acht.