Snelle en professionele reparatie en onderhoud van uw bouwmachines en bouwmateriaal.

Moet uw machine snel gerepareerd worden? Heeft uw bouwmachine onderhoud nodig? Dan bent u bij ons precies aan het juiste adres. Wij onderhouden uw bouwmachines en bouwmateriaal regelmatig en staan u in dringende gevallen snel terzijde. In één van onze vele filialen of, indien nodig, direct op locatie op uw bouwplaats.

De voordelen voor u: 

  • Consequent hoge kwaliteit: onze servicetechnici volgen in de Wacker Neuson Academy eersteklas trainingen voor de juiste kwalificaties.
  • Professioneel uitgevoerde speciale werkzaamheden: bespaar op uw eigen technici of speciaal gereedschap voor speciale werkzaamheden.
  • Controle over de kosten: u beslist of de monteur een volledige reparatie dan wel een reparatie gericht op de huidige waarde van de apparatuur moet uitvoeren.
  • Originele reserveonderdelen: uw machine gaat lang mee, aangezien wij uitsluitend originele reserveonderdelen gebruiken.
Een medewerker van Wacker Neuson staat voor een Wacker Neuson-servicevoertuig en telefoneert.

Haal- en brengservice

Een telefoontje naar een Wacker Neuson-vestiging bij u in de buurt is voldoende om onze praktische haal- en brengservice het juiste transport van uw machine te laten organiseren. Wij maken uw machine weer in orde in onze vestiging en brengen deze dan direct naar de volgende klus. U kunt de bestemming van het retourtransport kiezen, afhankelijk van uw wensen.

Een medewerker van Wacker Neuson stapt uit een Wacker Neuson-servicevoertuig.

Mobiele service

Onze mobiele servicemonteurs komen zonder mitsen of maren. Als u een machine niet naar onze werkplaats kunt brengen, dan komt onze servicetechnicus naar u toe. Onze medewerkers hebben alle gereedschappen en reserveonderdelen bij zich die nodig zijn voor een snelle reparatie. Zo leiden zelfs kleine beschadigingen niet tot lange uitvaltijden.

Zero Emission-trilplaat in actie in de landschapsbouw.

Reparatie van elektrische machines

Geen elektricien in uw eigen team? Geen probleem. Wij bieden professioneel onderhoud en reparatie van elektrisch aangedreven apparatuur en machines. Bij Wacker Neuson zijn u en uw medewerkers altijd in goede handen.

Bouwvakker gebruikt een pomp en generator van Wacker Neuson op een bouwplaats.

Pompreparaties

Onderhoud en reparatie van pompen vereisen speciale deskundigheid. Wij kunnen uw pompen goed onderhouden en repareren. De voorgeschreven onderwatertests kunt u zelfs bij veel Wacker Neuson-filialen krijgen. Op deze manier zijn uw pompen altijd klaar voor gebruik wanneer u ze nodig hebt.

Een medewerker van Wacker Neuson controleert samen met een klant een Wacker Neuson-rupsgraafmachine.

Machinecontroles

Regelmatig uitgevoerde machinecontroles zorgen voor een probleemloze werking van uw Wacker Neuson-product. Dergelijke controles zijn gratis beschikbaar op onze servicelocaties. U hoeft alleen maar het apparaat of de machine mee te nemen. Wij organiseren ook graag het transport met onze haal- en brengservice.

Vragen over ons aanbod? Neem contact met ons op:

*Verplichte velden