APS-serie

Eénrichtingstrilplaten met accu-aandrijving APS - 10-20 kN

Eénrichtingstrilplaten met accu-aandrijving APS - 10-20 kN: Uitstekende rijeigenschappen op bodem en asfalt

De APS-serie kenmerkt zich door haar uitstekende rijeigenschappen: het bewegen en draaien van deze trilplaten op vers asfalt is onovertroffen comfortabel en laat geen afdrukken achter. Ook zuivere afwerkingen van stoepranden zijn dankzij het rechthoekige zijprofiel van de bodemplaat eenvoudig te realiseren. De geleidingsbeugel reageert onmiddellijk op stuurbewegingen en behaalt ook dan nog lage hand-armtrillingen van minder dan 5 m/s², waardoor lang en comfortabel werken mogelijk is. Dankzij de directe aandrijving is de APS-serie zonder kruisriemen en daarom volledig onderhoudsvrij.

Accu aangedreven machines starten met een druk op de knop

Starten met één druk op de knop

 • De accu kan heel eenvoudig en betrouwbaar met één druk op de knop worden gestart, ook bij lage temperaturen of op grote hoogten.
 • Het starten met één druk op de knop is veel comfortabeler dan starten met een kabel.
Eénrichtingstrilplaten met accu-aandrijving APS - 10-20 kN

Onderhoudsvrije elektromotor

 • Onderhoudswerkzaamheden die bij verbrandingsmotoren nodig zijn, komen te vervallen. Er zijn bijvoorbeeld geen problemen met carburateurvervuilingen of minderwaardige olie. Dit vermindert de onderhoudsinspanningen en -kosten gedurende de levensduur van de machine aanzienlijk.
Batterijwisselplaat met batterijvoeding AP1840e AP1850e

Afneembare accu

 • De accu kan zonder gereedschap met enkele handelingen worden losgehaald en in een andere machine worden ingezet. Het gebruik van een enkele accu voor meerdere machines op de bouwplaats is daardoor eenvoudig en snel.
 • Op de bouwplaats kunt u snel en eenvoudig een ontladen accu verwisselen met een opgeladen accu.
Behandel trilplaat in één richting

Grondplaat geoptimaliseerd voor perfecte arbeidsresultaten

 • De zijkanten van de grondplaat zijn vooraan hoekig en achteraan afgerond voor exact werken langs boordstenen. De afgeschuinde en smaller wordende vorm verhindert dat bij het draaien van het apparaat sporen in het vers asfalt ontstaan. Door deze vorm worden er bijzonder makkelijk hoogwaardige, gladde asfaltoppervlakken gemaakt.
Eénrichtingstrilplaten met accu-aandrijving APS - 10-20 kN

Goede draai- en stuurbaarheid en tegelijk lage HAT

 • De geleidingsbeugel wordt bij stuurbewegingen onmiddellijk geactiveerd en zorgt tegelijk voor een zo goed mogelijke reductie van hand-armtrillingen. Op die manier kan de trilplaat met weinig inspanning comfortabel bestuurd worden.
 • Draai- en stuurbewegingen worden zeer makkelijk op het apparaat overgebracht. Dat maakt het werk snel en comfortabel.

Meer functies

Illustratie ecologie nul emissie

Geen uitlaatgassen

 • De gebruiker wordt niet aan uitlaatgassen blootgesteld. De machine is daarmee zonder beperkingen in greppels, tunnels en binnenruimten inzetbaar. Voor de gebruiker wordt het werk aangenamer en gezonder dan met machines die op brandstof werken.
 • De emissievrije werking van de machine opent toepassingsmogelijkheden in gebieden met bijzondere eisen aan milieuvriendelijkheid.
Lithium-ion batterij BP1000 studiobeeld achterzijde

Lange looptijd met één acculading

 • Eén acculading is over het algemeen voldoende voor de gebruikelijke werkzaamheden van een volledige werkdag. Zo hoeft u het werkproces niet te onderbreken om de accu bij te laden of te vervangen met een volle.
Eénrichtingstrilplaten met accu-aandrijving APS - 10-20 kN

Gelijkblijvend vermogen

 • De machine biedt over de gehele ontladingsfase van de accu een gelijkblijvend vermogen - van de eerste tot de laatste werkminuut.
Illustratie economische efficiëntie

Lage energiekosten

 • Omdat stroom veel voordeliger is dan brandstof, vallen de bedrijfskosten zeer laag. Dit gaat verder dan de volledige levensduur van de machine en leidt tot hoge besparingen.
Behandel trilplaat in één richting

Grote watertank (8 Liter) met efficiënt sproeisysteem

 • De watertank is vast gemonteerd op het apparaat en kan daardoor niet verloren gaan, net zoals het grote klapdeksel met sleuf. Water aanvullen is daarom ook zonder openen van het deksel mogelijk.
 • Het sproeisysteem biedt een betrouwbare waterverdeling over de gehele breedte van de grondplaat, zonder water te verspillen. Navullen is daarom zelden nodig.
 • De waterhoeveelheid kan door middel van een grote, goed bereikbare draaiknop naar wens geregeld worden.
Afbeelding lage hand-armtrillingen (HAV)

Lage hand-armtrillingen

 • De lage hand-armtrillingswaarde (< 5 m/s²) maken comfortabel werken mogelijk.
 • De machine vraagt zeer weinig van de bediener wat betreft dagelijkse trillingsbelasting. Hij kan de volle 8 uur met de machine werken.
 • Dit vergroot zowel de belastbaarheid van de machine als de productiviteit van uw medewerker.
Door batterijen aangedreven trilplaat in één richting

Wielstel snel gebruiksklaar

 • Wanneer het wielstel wordt ingeklapt, stop het buizenframe automatisch en het apparaat kan weer verder rijden. Omgekeerd wordt het buitenframe bij het uitklappen van het wielstel automatisch weer vergrendeld. Dit zorgt voor een vlot verloop op de bouwplaats.
Eénrichtingstrilplaten met accu-aandrijving APS - 10-20 kN

Grondplaat van gegoten bolgrafiet (GJS700)

 • De grondplaat bestaat uit een zeer robuuste, houdbaar materiaal en bereikt daarmee een lange levensduur.
 • Het hoogwaardige materiaal van de grondplaat draagt bij aan een perfecte oppervlakkwaliteit bij de asfaltverdichting.

Productaanvraag

*Verplichte velden