ACBe

Modulaire accutrilnaalden ACBe

Modulaire accutrilnaalden ACBe: Unieke bewegingsvrijheid

De accutrilnaald met geïntegreerde omvormer biedt de gebruiker maximale flexibiliteit op de bouwplaats bij de betonverdichting. Vooral bij werkzaamheden bij bekistingen en op steigers profiteert de gebruiker van de grote bewegingsvrijheid en een onbeperkte actieradius. De gebruiker hoeft niet aan een kabel of beschermslang te trekken. Verwijderde flessen kunnen bewerkt worden zonder dat er een stroomaansluiting moet worden verlegd. De krachtige accu biedt daarbij energie voor een volledige werkdag.

Afbeelding Wacker Neuson RPM-stabiele motoren

Toerentalstabiele elektromotor met hoge trekkracht

 • Door het constant hoge toerental bereikt deze hoogfrequente trilnaald betrouwbare verdichtingsprestaties en zorgt zo voor een kwalitatief hoogwaardige resultaten en efficiëntie.
 • De motoren zijn ontwikkeld door Wacker Neuson en worden gewikkeld en geproduceerd in de eigen productiefaciliteit van het bedrijf in Duitsland. Dit garandeert een constant hoog motorvermogen en kwaliteit.
Hoogfrequent trilnaaldsysteem ACBe in gebruik op bouwplaats van achteren

Korte toevoerkabel, direct verbonden aan de rugzak

 • Vooral bij werkzaamheden bij bekistingen en op steigers profiteert de gebruiker van de grote bewegingsvrijheid en een onbeperkte actieradius. De gebruiker hoeft niet aan een kabel of beschermslang te trekken.
 • Veilig werken, omdat er geen struikelgevaar is door kabels op de grond liggen en omdat er geen elektriciteitskabels in het natte beton liggen.
Modulaire accutrilnaalden ACBe

Volledig onafhankelijk van externe energiebronnen

 • Op grote oppervlakken bespaart de gebruiker tijd met het verplaatsen van stroomaansluitingen en het opnieuw aansluiten en verplaatsen van trilnaalden en frequentieomvormers.
 • Zelfs kleine, afgelegen oppervlakken zijn zonder veel moeite snel te bewerken, omdat er geen stroomaansluiting geïnstalleerd hoeft te worden.
 • Bij de ACBe is het niet nodig om kabels door het beton te trekken.

Meer functies

Modulaire accutrilnaalden ACBe

Eén accu voor alle apparaten

 • De accu kan ook worden gebruikt voor al het andere accu-aangedreven bouwmateriaal van Wacker Neuson. Zo kunt u kosten besparen op de aanschaf van extra apparatuur.
Hoofd van interne vibrator

Fles in het voorste derde deel gehard

 • De trilfles is in het voorste derde gehard. Dit vermindert de slijtage van de fles. Daarnaast bespaart dit onderhoudskosten.
Modulaire accutrilnaalden ACBe

Hoogfrequente werking

 • De elektrische, hoogfrequente werking zorgt voor een stabiele snelheid en dus een optimale kwaliteit van het eindresultaat.
Modulaire accutrilnaalden ACBe

Geen apparaten die op de te bewerken ondergrond staan, bijv. schakelaarbehuizingen of externe omvormers, met lange kabels

 • Veilig werken, aangezien er geen struikelgevaar is en er geen elektriciteitskabels in het natte beton liggen.
Batterij vibrator

Compacte afmetingen van de accurugzak

 • De compacte afmetingen zorgen voor een goede gewichtsverdeling en dus voor een hoge ergonomie bij het dragen van de rugzak.
 • De rugzak kan individueel afgesteld worden, zodat alle gebruikers, van groot tot klein, een comfortabel en ergonomisch kunnen werken.
Accu aangedreven machines starten met een druk op de knop

Starten met één druk op de knop

 • U kunt de elektromotor met één druk op de knop geheel betrouwbaar starten, onder alle weersomstandigheden en op elke hoogte.
Illustratie economische efficiëntie nul emissie

Robuuste, onderhoudsvrije elektromotor

 • Het elektrische aandrijfsysteem elimineert problemen die gewoonlijk optreden bij verbrandingsmotoren, zoals vervuiling van de carburateur, problemen door veroudering van de brandstof of een slechte brandstofkwaliteit. Dit bespaart tijd én onderhoudskosten.
Modulaire accutrilnaalden ACBe

Made in Germany

 • Een hoge kwaliteitsstandaard, groot motorvermogen en lange levensduur zijn gegarandeerd, omdat het apparaat in Duitsland is ontwikkeld en geproduceerd.

Productaanvraag

*Verplichte velden