AS50e/As60e

Elektrische trilstampers  AS50e/AS60e

Elektrische trilstampers AS50e/AS60e: Emissievrij alle klassieke werkzaamheden van de trilstamper uitvoeren

Met de accutrilstamper werkt de gebruiker volledig emissievrij. Daarbij is de accutrilstamper niet alleen bij de bodemverdichting in greppels en in de binnenstad een aanwinst, hij ontlast de gebruiker en de omgeving eveneens op iedere bouwplaats. Eén acculading is daarbij voldoende om alle werkzaamheden van een gemiddelde werkdag te kunnen uitvoeren. De accu is met enkele handelingen zonder gereedschap te verwisselen en kan voor een veelvoud aan bouwmateriaal van Wacker Neuson worden gebruikt.

Illustratie ecologie nul emissie

Geen uitlaatgassen

  • De gebruiker wordt niet aan uitlaatgassen blootgesteld. De machine is daarmee zonder beperkingen in greppels, tunnels en binnenruimten inzetbaar. Voor de gebruiker wordt het werk aangenamer en gezonder dan met machines die op brandstof werken.
  • De emissievrije werking van de machine opent toepassingsmogelijkheden in gebieden met bijzondere eisen aan milieuvriendelijkheid.
Lithium-ion batterij BP1000 studiobeeld achterzijde

Eén accu voor alle apparaten

  • De accu kan tevens gebruikt worden voor al het andere accu-aangedreven bouwmateriaal van Wacker Neuson. Op deze manier kunt u kosten besparen op de aanschaf van andere apparaten.

Meer functies

Lithium-ion batterij BP1000 studiobeeld achterzijde

Lange looptijd met één acculading

  • Eén acculading is over het algemeen voldoende voor de gebruikelijke werkzaamheden van een volledige werkdag. Zo hoeft u het werkproces niet te onderbreken om de accu bij te laden of te vervangen met een volle.

Productaanvraag

*Verplichte velden