AS30e

Elektrische trilstamper AS30e

Elektrische trilstamper AS30e: De emissievrije specialist voor de sleuven

Met de accutrilstamper AS30e werkt de gebruiker volledig emissievrij. Naast andere klassieke toepassingsgebieden is deze trilstamper bijzonder geschikt voor de verdichting van buisgeren en zeer smalle sleuven. Eén acculading is daarbij voldoende om alle werkzaamheden van een gemiddelde werkdag te kunnen uitvoeren. De accu is met enkele handelingen zonder gereedschap te verwisselen en kan voor een veelvoud aan bouwmateriaal van Wacker Neuson worden gebruikt.

Elektrische trilstamper AS30e

Onderhoudsvrije elektromotor

  • Onderhoudswerkzaamheden die bij verbrandingsmotoren nodig zijn, komen te vervallen. Er zijn bijvoorbeeld geen problemen met carburateurvervuilingen of minderwaardige olie. Dit vermindert de onderhoudsinspanningen en -kosten gedurende de levensduur van de machine aanzienlijk.
Illustratie economische efficiëntie

Lage energiekosten

  • Omdat stroom veel voordeliger is dan brandstof, vallen de bedrijfskosten zeer laag. Dit gaat verder dan de volledige levensduur van de machine en leidt tot hoge besparingen.
Illustratie ecologie nul emissie

Geen uitlaatgassen

  • De gebruiker wordt niet aan uitlaatgassen blootgesteld. De machine is daarmee zonder beperkingen in greppels, tunnels en binnenruimten inzetbaar. Voor de gebruiker wordt het werk aangenamer en gezonder dan met machines die op brandstof werken.
  • De emissievrije werking van de machine opent toepassingsmogelijkheden in gebieden met bijzondere eisen aan milieuvriendelijkheid.
Accu aangedreven machines starten met een druk op de knop

Starten met één druk op de knop

  • De accu kan heel eenvoudig en betrouwbaar met één druk op de knop worden gestart, ook bij lage temperaturen of op grote hoogten.
  • Het starten met één druk op de knop is veel comfortabeler dan starten met een kabel.
Lithium-ion batterij BP1000 studiobeeld achterzijde

Eén accu voor alle apparaten

  • De accu kan tevens gebruikt worden voor al het andere accu-aangedreven bouwmateriaal van Wacker Neuson. Op deze manier kunt u kosten besparen op de aanschaf van andere apparaten.

Meer functies

Elektrische trilstamper AS30e

Afneembare accu

  • De accu kan zonder gereedschap met enkele handelingen worden losgehaald en in een andere machine worden ingezet. Het gebruik van een enkele accu voor meerdere machines op de bouwplaats is daardoor eenvoudig en snel.
  • Op de bouwplaats kunt u snel en eenvoudig een ontladen accu verwisselen met een opgeladen accu.
Lithium-ion batterij BP1000 studiobeeld achterzijde

Lange looptijd met één acculading

  • Eén acculading is over het algemeen voldoende voor de gebruikelijke werkzaamheden van een volledige werkdag. Zo hoeft u het werkproces niet te onderbreken om de accu bij te laden of te vervangen met een volle.

Productaanvraag

*Verplichte velden