RD24e

{3866} RD24e

RD24e: Comfortabel, efficiënt en emissievrij

De RD24e heeft een elektrisch aangedreven tril- of oscillatie-eenheid. U kunt de verdichtingswerkzaamheden emissievrij uitvoeren, zonder dat dit ten koste gaat van het vermogen. De 3-punts knikbesturing zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling met optimale manoeuvreerbaarheid en rijstabiliteit. De gebruiker profiteert van de intuïtieve bediening en het uitgebreide zicht op het verdichtingsgebied. De compacte afmetingen maken van de RD24e een echte allrounder voor de bouwplaats.

Illustratie ecologie nul emissie

Geen uitlaatgassen

  • De gebruiker wordt niet aan uitlaatgassen blootgesteld. De machine is daarmee zonder beperkingen in greppels, tunnels en binnenruimten inzetbaar. Voor de gebruiker wordt het werk aangenamer en gezonder dan met machines die op brandstof werken.
  • De emissievrije werking van de machine opent toepassingsmogelijkheden in gebieden met bijzondere eisen aan milieuvriendelijkheid.
Afbeelding Weergave Wacker Neuson Wacker Neuson tandemwalsen en grondverdichters met één wals

Uniform bedieningsconcept

  • Alle RD- en RC-walsen hebben hetzelfde eenvoudige bedieningsconcept. Dit biedt voordelen voor huurklanten: er is immers geen langdurige instructie en gewenning nodig, waardoor de machine meteen efficiënt gebruikt kan worden.
  • Er is minder kans op ongelukken en schade, omdat de gebruiker alles snel onder controle heeft.
Afbeelding zichtlijn Wacker Neuson Wacker Neuson tandemwalsen

Groot zichtveld, compacte constructie

  • Dankzij het compacte ontwerp is er altijd goed zicht op de trommels. Dit vereenvoudigt het manoeuvreren en het naderen van muren en obstakels. Dit resulteert op zijn beurt weer in minder schade en een kwalitatief hoogwaardige resultaten.
  • De bestuurder heeft perfect zicht rondom, waardoor minder spiegels en geen achteruitrijcamera nodig is. Bovendien wordt het risico op ongevallen verminderd.

Meer functies

{3866} RD24e

Ergonimisch werkplatform

  • Het werkplatform is trillingsvrij en ergonomisch ontworpen. De lage lichaamstrillingen en de goede toegankelijkheid en bedienbaarheid van alle bedieningselementen verhogen het werkcomfort, de tevredenheid en de gezondheid van de gebruiker. Dit zorgt voor meer efficiëntie.
{3866} RD24e

Compacte constructie

  • De compacte constructie maakt een hoge wendbaarheid op nauwe bouwplaatsen en dus sneller werken mogelijk.
Afbeelding Weergave Wacker Neuson Wacker Neuson tandemwalsen en grondverdichters met één wals

Overzichtelijk, intuïtief bedieningspaneel

  • Het bedieningspaneel heeft een taalneutrale, puur grafische interface. Dit visueel aantrekkelijke display maakt de bediening eenvoudig en intuïtief. Hierdoor kan de gebruiker zeer snel zijn weg vinden.
  • De bedieningsdisplays van de machine zijn in het bedieningspaneel geïntegreerd. Hierdoor heeft de gebruiker op elk moment een overzicht van alle machinefuncties.
Wacker Neuson tandemwalsen kantwerk

Veel ruimte aan de zijkant

  • De oOverhanging over de trommelrand begint zeer wijd aan de bovenkant, zodat bijv. ook langs hogere muren tot aan de rand verdicht kan worden. Dit maakt een breed scala van toepassingen en een hoger rendement mogelijk.
{3866} RD24e

3-punts knikbesturing

  • De 3-punts knikbesturing zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht tussen de voorste en achterste trommels/banden. Dit maakt een uniform en kwalitatief hoogwaardig verdichtingsresultaat mogelijk.
  • De gelijkmatige verdeling van het gewicht over de voorste en achterste trommels/banden zorgt voor een hoge kantelveiligheid en stabiliteit in de bochten. Dit verbetert de veiligheid.
  • De gelijkmatige gewichtsverdeling vermindert de bandenslijtage, waardoor op kosten voor reserveonderdelen wordt bespaard.
Afbeelding Wacker Neuson enkele wals grondverdichters op helling

Hydraulische tractiecontrole

  • De hydraulische tractiecontrole (automatische slipcontrole) zorgt ervoor dat de wielen niet doorslippen. Dit geeft de wals een extreem goed stijgvermogen en een hoge mobiliteit, zelfs op onbegaanbaar terrein.
  • De hydraulische tractiecontrole verhoogt de veiligheid van de gebruiker, omdat de wals minder snel wegglijdt op hellingen.
Opklapbare ROPS (Roll Over Protective Structure) Wacker Neuson tandemrollen studio afbeelding

Opklapbare ROPS-beugel

  • Met een neergeklapte ROPS-beugel worden compacte transport- en opslagafmetingen bereikt. Dit bespaart moeite en kosten.
  • De mogelijkheid om de ROPS-rolbeugel neer te klappen breidt het toepassingsgebied uit, aangezien de wals zo ook door lage poorten past. Dit maakt het mogelijk om de machine bijvoorbeeld op binnenplaatsen te gebruiken.

Productaanvraag

*Verplichte velden