803

Conventionele rupsgraafmachine 803

Conventionele rupsgraafmachine 803: De kleinste, die ook emissievrij kan werken

De 803 is de kleinste graafmachine van Wacker Neuson – maar laat op het gebied van kracht niets te wensen over. Hij maakt indruk door zijn geringe breedte van slechts 700 mm. Zo past hij perfect door binnendeuren en spaart door zijn rubberen rupsbanden de bodembedekking. Er is ook bijzondere aandacht besteed aan de hydraulica. Daardoor kunnen hydraulische aanbouwdelen, zoals de bijpassende Wacker Neuson hydraulische hamer, probleemloos met de standaard hulphydraulica worden aangedreven. Met het optionele elektro-hydraulische aggregaat (HPU) wordt de minigraafmachine de ideale werkmachine voor emissiegevoelige plaatsen en kan met hetzelfde vermogen elektrisch en daardoor emissievrij worden aangedreven.

803 minigraafmachine rijdt door een smalle ingang

Inklapbare ROPS-veiligheidsbeugel

  • De Roll Over Protection Structure (ROPS) dient als bescherming tegen kantelen. Voor lage doorrijhoogten of voor het eenvoudige transport van de machine wordt de ROPS gewoon naar beneden geklapt, zonder daarbij aan de achterkant over te hangen.
Baggeren met de 803 dualpower en puin afvoeren met een DT08 kettingdumper

Standaard enkelgestuurde hulphydraulica

  • De standaard enkelgestuurde hulphydraulica biedt meer flexibiliteit tijdens het bedrijf, het gebruik van de hamer is daarom te allen tijde mogelijk. Optioneel staat een 2-wegs gestuurde hulphydraulica ter beschikking, onder andere voor gebruik van de zwenklepel. De graafmachine is daarom bijzonder geschikt voor breek- en renovatiewerkzaamheden in nauwe ruimten.
Studio afbeelding 803 engine

Hoogste motorvermogen van zijn klasse

  • Kracht en motorvermogen van professionele kwaliteit: de beproefde 3-cilinder dieselmotor is een efficiënt, zuinig en betrouwbaar krachtpakket.
Dankzij zijn compacte afmetingen kan de 803 gemakkelijk door binnendeuren rijden

Hydraulisch uitschuifbaar onderstel met schuifbordverbreding

  • Het hydraulisch uitschuifbare onderstel met een max. buitenbreedte van 860 mm zorgt voor goede stabiliteit. Het onderstel kan in een handomdraai worden ingeschoven tot een breedte van 700 mm. Met de inklapbare schuifbordverbreding maakt dit een individuele aanpassing aan de bouwplaats mogelijk. Daarbij blijven de verbredingselementen altijd met het apparaat verbonden, zodat deze niet kwijt raken.
Graafmachine 803 op autoaanhanger

Gemakkelijk te transporteren op een auto-aanhangwagen

  • Op een auto-aanhangwagen naar de volgende bouwplaats? Geen enkel probleem - het lage gewicht maakt vervoer inclusief aanbouwdeel mogelijk op een aanhanger van 3,5 ton.

Meer functies

Conventionele rupsgraafmachine 803

Compacte afmetingen

  • Grote veiligheid bij het transport, kosten- en tijdsbesparing, hoge flexibiliteit. De graafmachine scoort met een lage instaphoogte, kleine buitenafmetingen en de intelligente indeling van de componenten. Daarnaast heeft de machine een hogere stabiliteit dankzij het lage zwaartepunt.
  • Of het nu om transport of nauwe ruimteverhoudingen gaat: Dankzij de compacte bouwwijze kan de graafmachine vrij eenvoudig naar de volgende bouwplaats worden gebracht. En op de bouwplaats kan de machine zelfs wanneer de ruimte zeer beperkt is overal eenvoudig en snel bij – voor hoge efficiëntie bij iedere toepassing.
Conventionele rupsgraafmachine 803

Thermische weerstand

  • Werken onder volle belasting tot een omgevingstemperatuur van 45 °C is te allen tijde mogelijk. Het stabiele temperatuurniveau leidt tot een langere levensduur van de hydraulische componenten en een hogere productiviteit van de graafmachine.
Conventionele rupsgraafmachine 803

Optimale onderhoudstoegangen

  • De hoge productiviteit van de graafmachine is niet alleen te danken aan de robuuste technologie. Snelle en gemakkelijk toegankelijke onderhoudspunten maken het mogelijk om de meeste onderhoudswerkzaamheden in korte tijd uit te voeren.
Sloopwerk door middel van hydraulische hamer op graafmachine in actie

Splinterbescherming

  • Veilig werken dankzij de optimale splinterbescherming, vooral bij het gebruik van de hamer.

Productaanvraag

*Verplichte velden