Gebruikte bouwmachines. Zo goed als nieuw. Goed onderhouden. Gecontroleerd door specialisten.

Hebt u een specifieke machine die slechts af en toe wordt gebruikt? Of hebt u liever een eigen machine in plaats van een huurmachine? Een gebruikte bouwmachine is vaak een goed alternatief. Ook als u bijvoorbeeld niet wilt wachten op de levering van een nieuwe machine. Gebruikte machines van Wacker Neuson zijn door deskundig personeel gecontroleerd en verkeren in uitstekende staat. U hoeft het dus ook bij een gebruikte bouwmachine niet zonder de gebruikelijke Wacker Neuson-kwaliteit te stellen. 

Welke voordelen hebben gebruikte bouwmachines van Wacker Neuson voor u?

Een klant van Wacker Neuson staat glimlachend met gekruiste armen voor een Wacker Neuson-verhuurpark.

Zeer breed assortiment

Bij Wacker Neuson hebt u de keuze uit een omvangrijk machinepark. Onder meer bouwmachines en bouwmateriaal zijn beschikbaar in ons verhuurpark. U hebt de keuze uit meer dan 10.000 machines. Daar zit zeker een machine tussen die geschikt is voor uw klus.

Nu kopen 

Een medewerker van Wacker Neuson schudt de hand van een klant voor een Zero Emission-rupsgraafmachine van Wacker Neuson.

Voordelig en snel beschikbaar

Als u niet op een nieuwe machine wilt wachten of een voordelig alternatief voor een nieuwe machine zoekt, dan zijn de gebruikte apparaten, die direct beschikbaar zijn bij Wacker Neuson, de optimale oplossing voor u.

Nu kopen 

Een medewerker van Wacker Neuson onderhoudt een Wacker Neuson-bouwmachine.

Uitstekend onderhouden

Alle gebruikte apparaten uit het Wacker Neuson-verhuurpark zijn vanaf het eerste bedrijfsuur door onze eigen specialisten onderhouden.

Wacker Neuson-medewerker adviseert klant over de mogelijkheid van inruil van gebruikte machines voor Wacker Neuson-machines.

Inruilmachines

Wij accepteren graag uw gebruikte machine als inruil. Of u nu een gebruikte of nieuwe machine bij ons koopt, of uw machinepark wilt inkrimpen: wij adviseren en ondersteunen u graag.

Wacker Neuson-medewerker adviseert klant over het WeCare-pakket voor Wacker Neuson-machines.

Aantrekkelijk financieringsaanbod

Uiteraard kunt u ook gebruikte apparatuur bij ons financieren. Neem gerust contact met ons op!

Klant zit achter een laptop met een verkoopster van Wacker Neuson en krijgt advies over tweedehands bouwmachines en bouwmateriaal.

Eersteklas gebruikt

Wij onderscheiden onze bijzonder goed onderhouden, nieuwere gebruikte bouwmachines en bouwmaterieel met ons "Premium Used"-keurmerk. Deze machines bieden de volgende voordelen:

  • Maximaal 24 maanden oud
  • Optimaal onderhouden vanaf het eerste bedrijfsuur
  • Optioneel met een onderhoudsovereenkomst "Basic-pakket"
  • Aantrekkelijke financieringen 
  • Advies en zorg door de experts van Wacker Neuson

Bent u geïnteresseerd in een gebruikte Wacker Neuson-machine? We geven u graag advies.

*Verplichte velden